Araç Kiralama İçin Kredi Notu Kaç Olmalı

Araç Kiralama İçin Kredi Notu Kaç Olmalı

Artan araba fiyatları birçok kişiyi araç kiralamaya yöneltmiştir. Araç kiralama daha az masrafsız olması sebebi ile araç ihtiyacı olan kişiler tarafından değerlendirilmektedir. Kiralanacak aracın sınıfına göre fiyatının da artması veya azalması mümkündür.

Araç kiralarken kredi notu önemli olmaktadır. Kimi şirketler bu kredi notunu dikkate almasa da kimi de şirket politikası gereği kredi notunu bildirmeyi zorunlu tutar. Bu bağlamda kredi notu aralığı rent a car şirketleri için 1500-1900 aralığında olabilir.

Şubelerimizin tümü ile araç kiralama sürecini en iyi şekilde yürütmekteyiz. Araç kiralamak için en uygun fiyatlı firmaları pek çok kişi araştırmaktadır. Müşteri temsilcimiz ile görüşen araç kiralama süreci ile ilgili merak konusu olan tüm soruları soran müşterilerimize soruları cevaplamaktayız. Detaylı açıklamalar yaptığımız kiralama sürecinde sözleşme sürecine dâhil tüm konuları ve bilinmesi gerekenleri aktararak müşterilerimizin aklında hiçbir soru işareti kalmadan kiralama sürecini başlatmaktayız.

Kiralanan araçlar yeni müşteriye gitmeden evvel dezenfekte edilmektedir. Tüm hasar ve eksikleri tamamlanmaktadır. Araç iç ve dış olarak yıkanmakta sonrasında yeni müşteriye teslim yapılmaktadır. Araç kiralamak için gerekli tüm kurallara uyulması önemli olmaktadır. Eksik veya yanlış bilgi verilmesi durumunda araç kiralama işlemleri durdurulmaktadır. Kalabalık gruplar için etkinlikler için araç kiralama işlemi yapılabilmesi de mümkündür.

Okul gezileri, kalabalık tatil planları gibi durumlarda araç kiralamak artık daha fazla tercih edilmektedir. Bu sistem sayesinde araç satın almaya gerek kalmadan araç sahibi olunabilmesi büyük kolaylık olmaktadır. Araç kiralama şirketleri arasında şirketimiz müşterisine duyduğu özen ve iş ahlakı ile daha fazla tercih edilmektedir. Araç kiralarken belli başlı kuralara uyulması büyük önem taşımaktadır.

Araç Kiralamada Teslim ve İade Süreci

Araç kiralayan kişilerin öncelikle kendi güvenlikleri ve toplum güvenliği için trafiğe çıktıklarında dikkatli olmaları ve kiralık araçlar için belirlenen hız sınırını aşmamaları gerekmektedir. Araç kiralayacak kişilerin trafikten men edilmiş olmamaları ehliyet ve diğer evraklarında bir problem olmaması gerekmektedir.

Araç kiralamada teslim ve iade süreci için de yapılması gerekenler vardır. Firmamızla görüşen araç kiralamak isteyen bir kişinin tüm işlemler bittikten sonra aracı teslim alacağı bir adreste belirlemesi gerekmektedir. Kiralanan gün aralığı bittikten sonra aracın yine önceden belirlenen teslim edilecek adrese bırakılması gerekmektedir.

Uzun süreli araç kiralamalarda da önceden belirlenen bu kurallara uyulması gerekmektedir. Şirket olarak müşterilerimize verdiğimiz özen ve önem firmamızdan yeniden hizmet almalarını sağlamaktadır.

Her araç kiralama firmasının kendi içinde belirlediği kuralları vardır. Her firmanın araç kiralama süreci farklı işleyebilmektedir. Bizler müşterilerimiz için en pratik şekilde kiralama yapılabilmesi için sektörümüzdeki yenilikleri takip etmekteyiz. Bunlar dışında filo kiralama gibi imkânlarımızla filomuzu da kiralamaktayız. Aracınızı işleterek ek kazanç sağlamak isteyen kişiler için de şirketimiz vasıtasıyla araçlarınızı kiralama hizmeti vermekteyiz.

Malatya Araç Kiralama Fiyatları

Araç kiralama fiyatları araç kiralamak isteyenler için önemli bir konudur. Araç kiralayacak kişiler farklı kiralama firmalarını karşılaştırarak kendilerine en uygun firmayı seçmektedir. Fiyatlarımızı araç sınıflarımıza göre talep kar bir rakam aralığında tutarak daha fazla müşterimizi bizden hizmet almaya davet etmekteyiz.

Memnuniyet geri dönüşlerini kar elde etmekten daha önemli görmekteyiz. Diksiyonu düzgün düzenli ve tertipli personellerimiz ile hizmetimizi en iyi aşamalara getirmekten mutluluk duymaktayız. Durmadan gelişen ve yenilenen bir firma olarak araç sayılarımızı da arttırmayı ve daha fazla araçla hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Araç kiralama şirketimizden sizler de hizmet almak ve araç kiralamak isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu da ilginizi çekebilir: Malatya Araç Kiralama

İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok ye...
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon