En Güvenilir Rent A Car Firmaları

En Güvenilir Rent A Car Firmaları

Araç kiralamaya mı ihtiyacınız var? Ancak güven konusu sizi düşündürüyor mu? Doğal olarak haklısınız. Araç kiralama hizmetleri bu kadar yaygınlaştığı için kalitenin düştüğü gözlenebilir. Bir araca ihtiyacınız varsa ne önemli tercih sebebiniz maliyet olmaktadır. Araç kiralarken aklınızda çok fazla soru oluşabilir:

  • Sözleşme yapmam gerekir mi?
  • Aracı nereden teslim alır ve nereye bırakırım?
  • Kasko ve sigorta işlemleri nasıl olur?
  • Kaza, hasar ve pert durumunda zararı kim öder?
  • Depozito ödemek zorunda mıyım?

Kiralık Araç Rezervasyonu Nasıl Yapılır?

Araç kiralama işlemini hem online hem de ofis ortamında yüz yüze yapabilirsiniz. Çoğu firma için bu iki yöntem de gayet güvenilirdir. Çoğu firma erken rezervasyon halinde indirimli fiyatlar uygular, hatta bazı gruplar içinde indirimle söz konusudur.

Hem kısa hem de uzun vadeli araç kiralayabilirsiniz. Kiralama işlemi için sözleşme şarttır. Karşılıklı oluşabilecek her türlü hak ihlali için elinizde bir sözleşme olması gerekir. Kredi kartınızın olması ve bu kartın kiralama işlemi yapan kişiye ait olması gerekir. Teslim aldığınız aracı, konuşulan adrese teslim etmeniz gerekir.

Kiralık Araçlarda Kasko ve Sigorta Bulunur mu?

Evet, her araç için kasko ve sigorta bulunur. Kiralama işlemi yaparken aracınızın full kaskolu olması ve ekstra paketlerden yararlanması avantajlı olacaktır. Bir kazaya karışma durumunda genellikle 1000 TL üzerindeki zararları sigorta şirketleri ödemektedir. Tabi bu durum yapılan sözleşmeye de bağlıdır.

Kiralanan araçlar yurt dışına çıkartılamaz. Trafik cezası söz konusu olduğunda yazılan ceza müşterinin kredi kartından tahsil edilir. Cezaya itiraz hakkı vardır ancak en kısa sürede cezanın ödenmesi de gereklidir.

Araç Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. Sözleşme olmadan araç kiralamayınız, bu her iki tarafın da haklarını korumak adına bir uygulamadır.
  2. Aracınızın tam kaskolu oluşuna önem veriniz. Sürüş güvenliği açısından bu durum önemlidir.
  3. İhtiyacınıza uygun aracın kiralanması için gereken prosedürleri sağladığınızdan emin olunuz. (Ehliyet, yaş, yedek sürücü vb.)
  4. Araç kiralamak için gerek duyulan belgelere eksiksiz olarak sahip olunuz.
  5. Kullanım amacınızı doğru şekilde belirleyiniz.
  6. Kaç kişi olacaksanız bunu acente yetkilisine bildirmeyi unutmayınız.

Araç kiralama hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken detaylar uzayıp gidebilir, sürüş ve can güvenliği için bunlara siz de dikkat etmelisiniz.

Malatya Araç Kiralama Firmaları

Malatya’ da araç kiralamak istiyorsanız da rezervasyonunuzu kolaylıkla Otobooking güvencesi ile yaptırabilirsiniz. Malatya da çok sayıda bu yönde hizmet veren firma bulabilirsiniz. Hava alanı ya da otogara kadar geliyorsanız önceden rezervasyon yaptırabilir, böylelikle araçsız kalmazsınız.

Araç kiralama firmalarında size herhangi bir model garantisi verilmez ancak, rezervasyon yaptığınız araç nitelikli ve son model özelliktedir. Eski model ve nostaljik araç kiralamak istiyorsanız, bunu belirtmeniz gerekir. Aracı aldığınız yakıt miktarı ile belirlenen yere bırakmanız gerektiğini de unutmayınız.

OtoBooking İle Güvenilir Malatya Kiralık Araba

Kiralık araba hizmetlerinde Malatya ‘da güvenilir hizmet alabileceğiniz Otobooking her zaman tavsiye edilir. Peki, firma size ne avantajlar sunuyor:

  • Uygun fiyat desteği
  • Sürekli güncellenen kampanya ve indirim duyuruları
  • Kurumsal özellikli güvenilir hizmet
  • Her zaman ulaşılabilir olan acente
  • Kısa dönem ve uzun dönem araç kiralama hizmeti
  • Avantajlı kiralama koşulları
  • Uygun araç teminat bedelleri

Daha birçok avantaj ile sizde Otobooking’ten vazgeçmeyenlerden olabilirsiniz. Hem güvenilir hem de cebinize dost fiyatlar ile artık bütün araçlar sizin!


İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok ye...
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon