Kimler Araba Kiralayamaz?

Kimler Araba Kiralayamaz?

Araç kiralama bireysel kiralama dışında benzer sektördeki firmaların da ulaşım ihtiyaçlarını gidermek için yapılmaktadır. Kurumlara şirketlere de araç kiralama yapılmaktadır. Pek çok turizm şirketine de toplu araç kiralama yapılmaktadır.

18 yaşından küçük olan kişiler, ehliyeti bulunmayan kişiler araç kiralayamazlar. Bunların dışında bir rent a car şirketinden araç kiralamak isteyen kişilerin 21 yaşının altında olmaması gerekmektedir. Bazı araç grupları içinde kiralama yaş sınırı bulunmaktadır. Örneğin orta ve üst sınıf bir aracı kiralamak isteyen bireylerin yaşlarının 25 ve üzeri olması gerekmektedir. Eğer şirketimizden bir lüks araç kiralamak isterseniz de 28 yaş ve üzeri olma gerekliliği vardır. Tüm bu şartları sağlamanız halinde şirketimizden ve herhangi bir rent a car firmasından sorunsuz bir şekilde araç kiralayabilme sürecini başlatabilirsiniz. Bunlara ek olarak üst sınıf veya ekonomik ve orta sınıf bir araç kiralamak isteyen kişilerin 2 yıl ve üzeri ehliyetli olması gerekmektedir. Bu sınırlama lüks araç grubu için ise 3 yıl ve üzeri şeklinde belirlenmiştir.

Rent A Car Şirketleri

Bir araç kiralayarak ailece plan yapmayı tatile gitmeyi düşünüyorsanız ve uzun bir yolculuk yapacaksanız birden fazla sürücü belirleyebilirsiniz. Özellikle uzun yolculuklarda tek sürücünün uzun saatler araç kullanması tehlikeli olabileceğinden şirketimize ikinci bir sürücünün de olacağını belirtmelisiniz.

Şirket olarak müşterilerimizin rahat ve konforu için tüm düzenlemeleri yapmaktayız. Belirleyeceğiniz ikinci sürücünün de araç kiralama ve kullanma kurallarına uygun bireyler arasından olması gerekmektedir.

Kiralayacağınız araçlarda ister km sınırı olan isterseniz sınırsız km hakkınız olan kiralama şekli belirleyebilirsiniz. Personellerimiz kiralama sürecinde tüm istek ve taleplerinizi detaylıca dinleyerek uygun koşulları sağlamakta ve kiralama sürecini başlatmaktadır.

Araba Kiralamak İçin Yapılması Gerekenler

Kiralayacağınız aracın ödeme şekli ve yöntemini de belirleyerek son adımda teslim alabilirsiniz. Şirketlerin zarar etmesini önleyen ve hizmet kalitesinin sekteye uğramasını engelleyen depozito sistemi bulunmaktadır. Kiralama işlemlerinde müşterilerimize tüm uygulama ve kurallara yönelik hatırlatmalar bilgilendirmeler muhakkak yapılmaktadır. Kiraladığınız aracı kullanırken alkol uyuşturucu gibi maddeler kullanmamaya özen gösterilmesi gerekmektedir. Araç hız sınırını aşmamalı sürücü diğer sürücülerin ve yayaların zarar görebileceği hız sınırından kaçınmalıdır.

Aracınızı teslim alacağınız ve yine teslim edeceğiniz adresi önceden belirlemeniz gerekmektedir. Hem şirket politikaları gereği hem de kiralama sürecinin şeffaflığı adına bu gibi hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Malatya Araç Kiralama Fiyatları

Uzun zamandır bu sektörde faaliyet gösteren bir firmayız. Personellerimiz ve araç filomuz ile en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktayız. Tecrübeli personellerimiz sayesinde kiralama işlemlerini olabilecek en kısa süre içinde problemsiz olarak yürütebilmekteyiz. Fiyatlarımızı müşterilerimizin memnun olacağı şekilde belirlemekteyiz. Sık sık kampanyalar yaparak indirimli fiyatlarla araç kiralama imkânı vermekteyiz. Fiyatlarımızı rakip firmaların aksine en baştan belirlemekte ve sonrasında çeşitli nedenlerle ekstra ücret talebine gitmemek için büyük özen göstermekteyiz.

İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok ye...
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon