Araç Kiralamada Yaş Sınırı

Araç Kiralamada Yaş Sınırı
Otobooking araba kiralama şartları ehliyet sahibi olmak, söz konusu ehliyetin 1 yılını doldurmuş olması ve aracı kiralamak isteyen kişinin 21 yaşından büyük olmasıdır. Uygun fiyata oto kiralamak için otobooking.com üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Araç kiralamada yaş sınırı var mı? Kimler araç kiralama yapabilir? Araba kiralamak için kaç yaşında olmak gerek? Araç kiralamada istenen evraklar neler? Araç kiralama için gereken şartlar neler?

Araç Kiralamada Yaş Sınırı Var mı?

Araç kiralama hizmeti, ülkemizde son on yılda gelişmiş ve yaygınlaşmıştır. Bundan önce de rent a car hizmeti var olsa da bunlar çok sınırlı bir kitleye seslenen ve ülke geneline yayılamayan bir organizasyon şeklinde sınırlı kalmıştır. 1980’lerde turizm, havayolu taşımacılığı alanında çeşitliliğin ve talebin artması bu iki alanla yakından bağlantılı olan rent a car sektörünün de canlanmasına, gelişmesine, organizasyonel hale gelmesine ve çeşitlenmesine neden olmuştur. Gelelim bugüne…

Günümüzde hemen her ilçede hatta bazı köylerde bile rent a car ofisleri var. Global markaların ofisleri ya da yerel ofisler rent a car hizmeti sunuyor. Bulunduğunuz yerde özellikle kentin işlek caddelerinde çok sayıda rent a car ofisine rastlayabilirsiniz. Bu ofislere uğrayarak araç kiralamak istediğinizi belirttiğinizde size gerekli prosedürü anlatırlar. Ancak biz, TOKKDER üyesi rent a car ofislerine güvenmenizi ve süreci online olarak tamamlamanızı tavsiye edebiliriz. Diğer yandan araç kiralama için gereken şartlar neler?
Bir otel odası kiralamak, ev kiralamak, ofis kiralamak için olduğu gibi araba kiralamak için de bazı şartlar söz konusu. Bu şartlardan ilki bir ehliyet sahibi olmanız. Söz konusu ehliyetinizin en az 1 yıllık olması ve 21 yaşından büyük olmanız da gerekiyor. Araba kiralarken istenen evraklar ise bir kiralam sözleşmesi (rent a car ofisi size verecektir) bir de ehliyettir.
İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok ye...
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon