20 Yaş Araç Kiralama

20 Yaş Araç Kiralama

Araç kiralama hizmetlerinin belli yaş sınırı olduğunu bilmek gerekir. Bununla birlikte 19 ve 21 yaş aralığındaki gençler araç kiralayıp kiralayamayacaklarını da merak ediyorlar,  gelin bu soruyu birlikte cevaplayalım.

Normal şartlarda araç kiralamanın belli yaş sınırı vardır, üst segment araçlara göre değişen bu yaş, genel olarak 21’dir. Peki, 20 yaşında, arkadaşları ile gezmek isteyen bir gencin ne yapması gerekiyor, araç kiralayamaz mı? Araç kiralamak için beklemesi mi gerekir?

20 Yaş Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

20 yaşında bir birey elbette araç kiralama hizmetinden faydalanabilir. 20 yaşında iseniz en az 1 yıl ehliyete sahip olma şartı ile Genç Sürücü ücreti öder ve otomatik sınıfta yer alan araçlardan kullanabilirsiniz.

En az 1 yıllık ehliyete sahip olma şartı önemlidir çünkü sürüş güvenliği açısından tecrübeli olunması tercih edilir. 20 yaşında iseniz ekonomik sınıf araç kiralayabilirsiniz.

Genç Sürücü Ücreti Nedir?

Araç kiralama da belli yaş gruplarında olma şartı bulunur. Aksi durumda kiralama yapmak isteyen kişilerden alınan ücrete “genç sürücü ücreti” denir. 18 yaşında birinin zaten ehliyeti olmadığı için araç kiralayamaz. Peki ya 19 yaşın üzerindekiler kiralayabilir mi?

19 yaşından sonraki bir birey ise rezervasyon yaptırmak istediğinde acentenin genç sürücülere sunmuş olduğu paketlerden yararlanabilir. Kiralama yaparken ek sürücü bedeli olarak görülen makul bir tutar ödeme söz konusudur.

İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok ye...
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon