Malatya Havalimanı Hızlı Araç Kiralama

Malatya Havalimanı Hızlı Araç Kiralama
Malatya Havaalanı, şehrin merkezine yaklaşık 21 mil uzaklıkta yer alan ufak bir havalimanıdır ve yılda yaklaşık 400.000 yolcuyu ağırlar. Şehir, yemyeşil parkları, geniş, ağaçlıklı bulvarları, ilginç çarşıları ve çok fazla turistten korunmasıyla ziyaretçilerin anında aıştığı bir şehirdir. Malatya’ya geldiğinizde Levent Vadisi'ni ziyaret etmek yapanız gereken başlıca şeyler arasındadır. Bu uzak vadide muhteşem dağlar ve boğazların yanı sıra kayısı yetiştirilen ve evlerin genellikle çamur ve samandan yapıldığı şirin köyler vardır. Ulu camiye ev sahipliği yapan Battalgazi'nin yakınındaki tarihi mekanlar ve antik kalıntılara ev sahipliği yapan Aslantepe de son derece ilgi çekicidir. Bunların yanı sıra Nemrut Dağı Milli Parkı'na günübirlik gezinin tadını da çıkarabilirsiniz. Anti-Toroslar sıradağlarında, kuzeyde Malatya ve güneyde Kahta ile 50 metre yüksekliğinde sıra dışı bir mezar konisi ve 2106 metre yüksekliğinde büyüleyici bir dağ zirvesi vardır. Tüm bu güzel manzaralara şahit olmak ve keyifli bir yolculuk geçirmek için Otobooking Malatya Havalimanı araç kiralama fırsatından faydalanabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok yer vardır.
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon