Malatya Kiralık Araç Fiyatları

Malatya Kiralık Araç Fiyatları

Malatya kiralık araç fiyatları ile Malatya’da araç kiralarken bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Araç kiralama sürecinde fiyatlandır önemli bir husustur ve bütçe bu aşamada en hassas konudur. Kiralık araç seçiminde fiyatlara bakarak herkes araç seçebilmektedir. Araç fiyatlandırmasını etkileyen hususlar vardır. Bunlar dikkate alındığında Malatya kiralık araç fiyatları  incelenmektedir. Kiralık araçlarda gün ve aracın tipi önem arz etmektedir. Kiralık araçlar tercih edilirken bu hususlar öne çıkmaktadır.

Kiralık araçların alımı için öncelikle Otobooking olarak Malatya’da yer alan merkezlerimizi ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda online rezervasyon yaparak burada da araç seçimini mümkün hale getirebilirsiniz. Kiralık araç seçmek için direkt adresimize gelmenize gerek olmadan online seçenek mevcuttur. Kiralık araç fiyatlandırmalarını bu aşamada öğrenmek de mümkün olacaktır.

Malatya bölgesi için ortalama fiyatlar aşağıda belirtilmiştir. 
Ekonomi  400 ₺ /day
Standart  450₺ /day
Küçük  550₺ /day
Lüks 1000₺ /day
Orta sınıf SUV  500₺ /day
14/09/2022 Geçerli Günlük Fiyat Listesi(ortalama)

Malatya Kiralık Araç Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Malatya kiralık araç fiyatları  belirlenirken etkili olan ilk faktör aracın modelidir. Aracın markası, modeli, yılı ve birtakım özellikleri dikkate alınarak fiyatlandırması yapılmaktadır. Aynı zamanda süre faktörü de önemsenmelidir.

Otobooking üzerinden kiralık araç seçerken en az 24 saat şartı bulunmaktadır. Aynı zamanda Malatya kiralık araç  işlemleri için aracın ne kadar süre sizde kalacağı da belirtilmelidir. Alış ve iade ediş tarihleri kapsamında bir planlama yapılmaktadır. Aynı zamanda uzun dönme kiralama seçeneği de yer almaktadır ve bu işlem için form doldurmak yeterli olacaktır.

Bu da ilginizi çekebilir: Malatya Araç Kiralama


İlginizi Çekebilir
  • Malatya Otogar Araç Kiralama (Maşti)
    Malatya - Maşti(Otogar) lokasyonunda %10'a varan indirimlerle online rent a car araç kiralama rezervasyonunuzu yapın.
  • Malatya Havalimanı Araç Kiralama
    Malatya havalimanı araç kiralama hizmetini günümüzde neredeyse şehir dışına çıkan herkes tercih etmektedir. Bunun en temel nedeni ise yolda geçirilecek vakit uçak sayesinde azalmaktadır.
  • Malatya Araç Kiralama - Otobooking
    Malatya araç kiralama hizmeti ile Malatya içerisinde rahatlıkla araç edinmek mümkün olacaktır. Araç kiralama hizmeti oldukça önemlidir. Çünkü araç kiralama hizmeti sayesinde en kısa sürede araç bulmak ve birçok işi tamamlamak mümkündür.
  • Malatya Araba Kiralama
    Malatya araba kiralama hizmeti ile araç kiralama süreciniz fazlasıyla güvenli geçecektir. Malatya Doğu Anadolu’nun en öne çıkan illerinden biridir ve yüzyıllar boyu önemli bir merkez olarak görülmüştür. Bu nedenle Malatya’da yapılacak pek çok şey ve görülecek pek çok ye...
  • Malatya Havalimanı Kiralık Araç
    Malatya Havalimanı uygun araç kiralama seçeneği için Malatya Havalimanı kiralık araç fiyatları ve kiralama koşullarına obilet.com’dan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp Telefon